IdaLiv

Alla inlägg under juli 2009

Av Ida - 16 juli 2009 13:44

Ossian e ute


Va ska man itta på nu!?


gräva!


Gräva e roligt!


Morsan


No comment


Helt slut och sov i 3 timmar!

Av Ida - 16 juli 2009 07:25

No po for me...Inte än i alla fall.


Insåg just mina begränsningar för dagen, när jag lekte flygplan med Ossian och hans fötter landade rakt i mitt mellangärde...


Nu e det "Åhh fåååret Shaun...åhhh fåret Shaun" som gäller(SVTB)... Ossian snaskar på sin sedvanliga frukost; Lingongrova naturell... vällingen e sedan länge uppdrucket.


Som ni märker har min blogglusta kommit tillbax! Men inga löften om kontinuerliga uppdateringar inte!


Dagen kommer att vara mycket lugn... hoppas jag på...sen kommer jag att förvänta mig hemleverans av skaldjurspizza med kebabsås... fast jag får nog vänta! Å vänta...

Av Ida - 16 juli 2009 06:41

Med lite partaj... Igår hade vi möhippa för en tjej som gifter sig nästa vecka. Det va roligt och trevligt.


Va väl lite onykter och det är juh aldrig ofarligt... jag blir ALLTID så känslosam när jag e lite dragen...suck... men jag tror jag klarade mig ganska bra, tror till å med att jag kan klassas som nivån "salongsberusad"...


Men ni känner till den välkända ångesten! Usch å fy... den smyger sig på, men jag försöker mota bort den med knäckebröd med kräftstjärtar och majonäs samt kaffe! Hoppas på att det funkar.


Intressant faktiskt att Ossian valde att förgylla min morgon redan klockan 5.30 just idag! Mycket intressant...!

Han har juh problematik med sina tannebissar (tänder) också så... jag ser verkligen fram emot första bajsblöjan som tillverkas just nu. Wiiihooo, livet e allt bra skönt...

Av Ida - 15 juli 2009 10:17

Igår hade Ossian feber, 39,5. Men idag e den som bortblåst... Dessutom har han varit lös i magen... kan det bero helt på tänder?

Av Ida - 14 juli 2009 09:28

fika i la stada! Wohoo............ I morgon blir det en sak jag inte kan skriva här förren efteråt!


Fasen va Ossian bajjar löst! Jag tror på det där med tandbajs, vad än bvc å läkare säger!

Av Ida - 13 juli 2009 23:07

att jobba idag! Kände mig duktig å nyttig,,, allt flöt på. Jag gillar att jobba när man känner sig nyttig och viktig.


I morgon har jag inget bestämt mer än lite sånt där vanligt tråkigt... fast om det blir fint väder så ska jag och en kanske två kompisar åka och bada. Med våra barn såklart.


Slökollar på BECK...obehagliga bilder precis... p-rulle. Klarar inte av sånt... så tragiskt. Speciellt när de som är med i filmen inte är ett dugg med på det!!

Av Ida - 13 juli 2009 09:03

Idag ska jag jobba 12.30 till 21... då ska lille O vara hos sin farfar! Hans kusiner 7 och 12 år är också där med sina föräldrar. Farmor kommer hem vid 14-tiden också. Så han får full fokus idag iaf!!


Nästa vecka börjag jag på schema igen. Då ska min mamma komma hit från Skåne och vara med honom. Veckan efter ska P vara hemma med honom och 3 veckor frammöver.


Den 10e auguti ska vi börja skola in honom på dagis!! P kommer att göra det. Den första dagen e jag ledig så då ska jag också vara med.


17e augusti börjar jag läsa till USK.




Vi ska ha lite nattgäster frammöver också. Helgen den veckan mamma och hennes man e här kommer min farbror och hans fru hit och hälsar på för första gången:-). Andra veckan jag jobbar kommer P's kusin och hans familj hit från Kungälv. De kommer nog bara över helgen de med.  Skönt att de har husvagn!


Ossian har fått sitt första skrapsår! ;-) Igår när vi var hos hans farmor å farfar. Jag var inne på toa och han var med sin farbror ute och lekte precis innan vi skulle åka hem. Han hade sin kortärmade/benade (säger man så hahha) pyjamas på sig... och ja, han ramlade väl å gruset. Stackars älsklingen;-) Men det gick över på 1 minut... så det var nog inte så farligt. Men herregud så ont det gör när ens lille skit "går sönder"!!! Känns helfel... man vill laga honom.


Helt otrooooligt vad mycket tvätt vi haft under helgen... vet inte vart allt kommer ifrån!! Jag har väl varit lat under veckan... är otroligt trött.


Men, nu e det iaf borta.


Nu ska jag ta en kaffekopp till tror jag och sen ska vi snart äta lite frukost, Osssian har slukat sin välling och käkat en bit lingongrova så det e nog mest jag som e lite sulten.


Förresten har han vaknat på natten ett tag nu (några dagar?) Typ kl 3! Bläää....

,,,

Av Ida - 10 juli 2009 19:56

Nu e det fredag å fredagsmys väntar. Äntligen får jag ha min älskling i ettt par dagar... han e juh hemma i veckorna med, men han kommer hem sent å e trött.


Ska käka lite gott nu snart om Ossian vill sómna,,, verkar svårt. Men han sov juh också 3 timmar mellan 11.30 å 14.30


Ska fixa i ordning lite moussarella och grönsaker tror jag.. kanske lite oliver å s kex å så...


Sen blir det götteri....


;-)


Vad e det på tv i kväll tro??

Presentation


Livet på landet, familjeliv och galleridrömmar

Omröstning

Gillar ni min blogg?
 Javisst! :) superbra
 Nä vet du va!!?
 Nja... kanske...vet inte
 Den e ok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards