IdaLiv

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2010

Okoncentrerad

Av Ida - 24 augusti 2010 10:56

Jag kan inte koncentrera mig på pluggandet idag, suck!!! Försöker men det går dåligt-


Fick omdöme på andra arbetet i Funktioshinder iaf:"Du har gjort ännu en mycket bra uppgift Ida! Du för ett bra resonemang kring Kylens beskrivning av begåvning och hur han menar att vi delar in verklighetsuppfattning i fem kategorier för att få struktur och förstå verkligheten bättre. Du ger dig också på att resonera kring Piagets utvecklingsteori, bra! Dina tolkningar av begreppen var ”kloka” ,det är bra att resonera kring ord som vi ofta använder och tänka över dess betydelse. "


Det var roligt eftersom jag vill ha revansch för det senaste ämnet jag hade med samma lärare då jag bara fick G. Inte kul.


Denna vecka (vi har varannan) är det sjukvård som gäller--- kommer ine in i det riktigt.


Det som är i mitt huvud just nu är måleriet...


Min lille son är otroligt pappig just nu och det kan vara jobbigt. Varje morgon när pappa går upp för att åka på jobbet skriker lille O sig fördärvad! *utvecklar hörselskada* Kvittar vad jag gör...


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 2 februari 2014 19:19

Teatar att blogga från mobilen. Helgen har verkligen varit HELG. Igloobygge och massa film från Netflix. I morgon börjar skrivandet igen. Pysslar också med affischer och reklam inför påsk.          En sliten Saluki...   ...

Av Ida - 31 januari 2014 15:06

  Jag gillar att blanda nytt och gammalt för att skapa ett personligt intryck. Bilden är i från när vi just flyttat in i somras. Men med enkla medel kan man skapa hemtrivsel ganka snabbt, vilket jag verkligen behövde då. Ett helt neutralt mat...

Av Ida - 31 januari 2014 01:43

"Feminismen är längsta revolutionen..."   Vet ni, om alla kunde inse hur viktig vår uppfostran av våra barn är! Ge era döttrar bättre självförtroende än vad ni hade. Låt era söner få en bra bild av sin mamma, låt honom hjälpa till lika mycket som...

Av Ida - 28 januari 2014 11:05


  De senaste dagarna har vi varit mer eller mindre insnöade här på "farmen". Såg ni Farmen igår förresten? Vad är det med den där människan Ulrika egentligen? Hon känns inte speciellt vuxen för sin ålder? Jag kan såklart förstå att man blir ledsen...

Av Ida - 27 januari 2014 17:53


Någonting fick mig att leta upp min gamla blogg. Från babytiden med min son som nu ska bli sex år snart. Spännande och magiska tider, helt klart. Både ock. Sexårs-åldern är också magisk, på det viset att han upptäcker magin alldeles själv. Jag blev f...

Presentation


Livet på landet, familjeliv och galleridrömmar

Omröstning

Gillar ni min blogg?
 Javisst! :) superbra
 Nä vet du va!!?
 Nja... kanske...vet inte
 Den e ok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ IdaLiv med Blogkeen
Följ IdaLiv med Bloglovin'

Gästboken


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se