IdaLiv

Direktlänk till inlägg 18 januari 2012

Svett, skratt och tårar

Av Ida - 18 januari 2012 17:44

Vilken dag!

Det började med att jag skulle vara tidigare på skolan idag och efter en natt med lite sömn var det halvjobbigt att komma upp i tid.


Sedan skulle vi då redovisa vårt projekt "ZenWall" en ljudisolerande modul gjord i ull med ljuddämpande egenskaper som hade ett motiv som var inspirerat av Zen/FengShui och Japan.


Vi redovisade i den stora lokalen (café Gläntan på universitetet) som alltså behövde ljudisoleras... fruktansvärt svårt att nå ut med det vi skulle säga, i allt sorl.  Men til slut gick det. Efter flera andra redovisninar var vi gaaanska trötta i huvudet och lunchen urartade rejält i dialektslakt, gapskratt och allmän galenskap.


Sista eftermiddagspasset var jag på väg att somna och kände mig nästan febrig. Sen fikade vi lite avslutningsfika och pratade om nästa kurs som börjar på måndag. Har stora förväntningar på den. Konst och Design II som också är på 30 HP.


Just nu står mannen vis spisen och steker pannkakor, sonen äe hjälpreda, så jag passar på att slappa lite vid datorn.


I morgon ska jag skriva på den skriftlga delen. Och även sätta mig med mitt sekreteraruppdrag inom min konstförening. Det ska renskrivas protokoll, skriva medlemsbrev inför 2012 och sedan skickas ut inbetalningskort osv.

Sedan blir det nog vinterlekar ute för det kom nysnö idag (om vi orar md våra förkylningar jag och sonen.)


Nu luktar det pannkakor... ska gå å värma på spenatsåsen med kyckling som vi åt till pastan igår... det kan nog bli bra fyllning i pannkisarna?

 
ANNONS
 
Mirja

Mirja

19 januari 2012 09:12

Kul att du börjat blogga igen :)
Får försöka ses till veckan nu tycker jag. Är hemma alla eftermiddagar för T jobbar kväll till veckan.

http://mirjaa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 2 februari 2014 19:19

Teatar att blogga från mobilen. Helgen har verkligen varit HELG. Igloobygge och massa film från Netflix. I morgon börjar skrivandet igen. Pysslar också med affischer och reklam inför påsk.          En sliten Saluki...   ...

Av Ida - 31 januari 2014 15:06

  Jag gillar att blanda nytt och gammalt för att skapa ett personligt intryck. Bilden är i från när vi just flyttat in i somras. Men med enkla medel kan man skapa hemtrivsel ganka snabbt, vilket jag verkligen behövde då. Ett helt neutralt mat...

Av Ida - 31 januari 2014 01:43

"Feminismen är längsta revolutionen..."   Vet ni, om alla kunde inse hur viktig vår uppfostran av våra barn är! Ge era döttrar bättre självförtroende än vad ni hade. Låt era söner få en bra bild av sin mamma, låt honom hjälpa till lika mycket som...

Av Ida - 28 januari 2014 11:05


  De senaste dagarna har vi varit mer eller mindre insnöade här på "farmen". Såg ni Farmen igår förresten? Vad är det med den där människan Ulrika egentligen? Hon känns inte speciellt vuxen för sin ålder? Jag kan såklart förstå att man blir ledsen...

Av Ida - 27 januari 2014 17:53


Någonting fick mig att leta upp min gamla blogg. Från babytiden med min son som nu ska bli sex år snart. Spännande och magiska tider, helt klart. Både ock. Sexårs-åldern är också magisk, på det viset att han upptäcker magin alldeles själv. Jag blev f...

Presentation


Livet på landet, familjeliv och galleridrömmar

Omröstning

Gillar ni min blogg?
 Javisst! :) superbra
 Nä vet du va!!?
 Nja... kanske...vet inte
 Den e ok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ IdaLiv med Blogkeen
Följ IdaLiv med Bloglovin'

Gästboken


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se