IdaLiv

Direktlänk till inlägg 23 januari 2012

Kol och krita...

Av Ida - 23 januari 2012 21:37

Idag skissade vi med kol och krita, ljus och mörker. Underbart att en ny kurs har startat.

Hade lite svårt tt komma in i det först... men det släppte till slut. Har FEM examinationsuppgifter i första delkusen bara..., men några är gruppuppgifter och några muntliga så det ska nog gå. Frsöker att inte stressa upp mig utan ta dag för dag.


Lite svårt att fokucera på skolan när man har utställning på gång också.


I morgon ska jag få ordning på medlemsbreven till konstföreningen. De flesta är klara, men bläcket i skrivaren tog slut igår, så måste åka å kopiera på kommunkontoret. Kassören hade även missat att skriva några inbetalningskort till årsavgiften, så det får jag göra också.


Sen ska jag införskaffa kurslitteratur och försöka bestämma vilka tavlor som ska med på utställningen och om jag hinner skära lite visitkort och fixa upphängning till alla tavlor.


Mannen är på möte och sonen sover. Så jag sittervid brasan och ser på det okända.


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 2 februari 2014 19:19

Teatar att blogga från mobilen. Helgen har verkligen varit HELG. Igloobygge och massa film från Netflix. I morgon börjar skrivandet igen. Pysslar också med affischer och reklam inför påsk.          En sliten Saluki...   ...

Av Ida - 31 januari 2014 15:06

  Jag gillar att blanda nytt och gammalt för att skapa ett personligt intryck. Bilden är i från när vi just flyttat in i somras. Men med enkla medel kan man skapa hemtrivsel ganka snabbt, vilket jag verkligen behövde då. Ett helt neutralt mat...

Av Ida - 31 januari 2014 01:43

"Feminismen är längsta revolutionen..."   Vet ni, om alla kunde inse hur viktig vår uppfostran av våra barn är! Ge era döttrar bättre självförtroende än vad ni hade. Låt era söner få en bra bild av sin mamma, låt honom hjälpa till lika mycket som...

Av Ida - 28 januari 2014 11:05


  De senaste dagarna har vi varit mer eller mindre insnöade här på "farmen". Såg ni Farmen igår förresten? Vad är det med den där människan Ulrika egentligen? Hon känns inte speciellt vuxen för sin ålder? Jag kan såklart förstå att man blir ledsen...

Av Ida - 27 januari 2014 17:53


Någonting fick mig att leta upp min gamla blogg. Från babytiden med min son som nu ska bli sex år snart. Spännande och magiska tider, helt klart. Både ock. Sexårs-åldern är också magisk, på det viset att han upptäcker magin alldeles själv. Jag blev f...

Presentation


Livet på landet, familjeliv och galleridrömmar

Omröstning

Gillar ni min blogg?
 Javisst! :) superbra
 Nä vet du va!!?
 Nja... kanske...vet inte
 Den e ok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ IdaLiv med Blogkeen
Följ IdaLiv med Bloglovin'

Gästboken


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se