IdaLiv

Direktlänk till inlägg 27 januari 2014

Nya Tider... inte dokusåpan utan Livet

Av Ida - 27 januari 2014 17:53

Någonting fick mig att leta upp min gamla blogg. Från babytiden med min son som nu ska bli sex år snart. Spännande och magiska tider, helt klart. Både ock. Sexårs-åldern är också magisk, på det viset att han upptäcker magin alldeles själv. Jag blev förvånad när jag läste gamla inlägg, inte bara över mitt dåliga, torftiga språk;) utan också av den dåliga bildkvalite´n! Otroligt vad det måste hänt mycket på fem år. Nåja, det var väl bara 2 år sen jag uppdaterade sist, men 2008 var nog den här bloggen Golden year.

Tänkte se om den här bloggen kan få nytt liv igen, vi får se.


 

Här är en bild från i somras. Här bor vi nu. Pappa P, lille O och så jag. Även katten Selma har följt med i flytten och vår nya familjemedlem, hunden Aisha.

I det lilla huset till vänster kommer det ske spännande saker till påsk, wait and see.


Nu blir det middagsdags, fulkkornspasta med kalkonköttbullar... tja, det får duga!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 2 februari 2014 19:19

Teatar att blogga från mobilen. Helgen har verkligen varit HELG. Igloobygge och massa film från Netflix. I morgon börjar skrivandet igen. Pysslar också med affischer och reklam inför påsk.          En sliten Saluki...   ...

Av Ida - 31 januari 2014 15:06

  Jag gillar att blanda nytt och gammalt för att skapa ett personligt intryck. Bilden är i från när vi just flyttat in i somras. Men med enkla medel kan man skapa hemtrivsel ganka snabbt, vilket jag verkligen behövde då. Ett helt neutralt mat...

Av Ida - 31 januari 2014 01:43

"Feminismen är längsta revolutionen..."   Vet ni, om alla kunde inse hur viktig vår uppfostran av våra barn är! Ge era döttrar bättre självförtroende än vad ni hade. Låt era söner få en bra bild av sin mamma, låt honom hjälpa till lika mycket som...

Av Ida - 28 januari 2014 11:05


  De senaste dagarna har vi varit mer eller mindre insnöade här på "farmen". Såg ni Farmen igår förresten? Vad är det med den där människan Ulrika egentligen? Hon känns inte speciellt vuxen för sin ålder? Jag kan såklart förstå att man blir ledsen...

Av Ida - 27 januari 2012 17:14

   Känner mig lite vimmelkantig efter att ha sniffat på våtrumslim... Detta ska bli en skulptur till nästa utställning är det tänkt...      ...

Presentation


Livet på landet, familjeliv och galleridrömmar

Omröstning

Gillar ni min blogg?
 Javisst! :) superbra
 Nä vet du va!!?
 Nja... kanske...vet inte
 Den e ok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ IdaLiv med Blogkeen
Följ IdaLiv med Bloglovin'

Gästboken


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se